Moeiteloos meer uit social media halen?

Samen gaan we aan de slag met een succesvolle social media strategie.

Social media in de zorg

In de afgelopen jaren zijn sociale media uitgegroeid tot dé manier om online in contact te komen met een gigantische groep mensen. We scrollen, liken en delen wat af: alleen al in Nederland maken 13,7 miljoen mensen gebruik van sociale media.


Inmiddels is ook de zorg goed vertegenwoordigd op social media. Een geweldige ontwikkeling, want hoe meer aandacht voor de zorg, hoe beter. Toch lukt het organisaties niet altijd om berichten op social media écht goed onder de aandacht te brengen. Dan krijgt een bericht waar jullie ontzettend hard aan hebben gewerkt voor de zoveelste keer maar twee likes. Of erger nog: levert die dure campagne jullie precies niks op. 

Diede Heitink

Communicatieadviseur bij Utrechtzorg

Maaike was de ideale aanvulling op ons communicatieteam bij Utrechtzorg! Ze begrijpt snel wat belangrijk is voor je organisatie, werkt zelfstandig en is heel breed inzetbaar. Zo gaf ze ons team een fijne boost. Ze is een kei in teksten schrijven en projectcommunicatie, maar denkt ook op hoger niveau mee over de juiste koers voor de toekomst. Het is fijn dat ze specifieke kennis van én een groot hart voor zorg en welzijn heeft. Dit alles combineert ze met veel humor en betrokkenheid. Ze is zo'n zzp'er waarvan je hoopt dat ze stiekem toch 'vast' bij je organisatie wil blijven.
 • Jouw organisatie maakt al jaren gebruik van dezelfde social media kanalen. 
 • Jij deelt trouw meerdere keren per week iets op social media, zonder dat het echt iets oplevert.
 • Soms heb je geen idee wat je nu weer moet posten. 
 • De berichten die je plaatst gaan over losse projecten en vertellen niet één overkoepelend verhaal.
 • Jullie doen nog weinig tot niets met video, al zou je dat wel graag willen.
 • De basis van social media ken je als je duimpje, maar je bent op zoek naar verdieping om meer uit jullie kanalen te halen. Je wilt jullie kanalen een boost geven, maar weet niet hoe.
 • Social media kost je elke week veel tijd en levert je organisatie weinig op. 
 • Je kijkt eigenlijk nooit naar jullie resultaten.

Dat kan anders!

Ik help je aan een ijzersterke strategie. Zodat jij: 

 • Precies weet wat je moet posten, waar en wanneer je dit moet doen.
 • Ontdekt hoe je collega's jou aan content kunnen helpen.
 • Een rode draad creëert in de content die jullie posten.
 • Snapt hoe je met simpele aanpassingen meer met video kunt doen. 
 • Leert hoe je resultaat behaalt op social media.
 • De social media kanalen van jouw organisatie kunt laten groeien. 

Wat houdt de social media kickstart in?

Een social media strategie op 1 A4 

In anderhalf uur nemen we de social media kanalen van jouw zorgorganisatie kritisch onder de loep. Waarom maken jullie gebruik van social media, wat hopen jullie te bereiken? Wie moeten de berichten zien? Waar maken jullie nu gebruik van en wat levert dat op? Wat kan er beter?


Na afloop van de sessie ontvang je een social media strategie waar je écht iets mee kunt. Geen ellenlang plan om ergens onderin de kast te stoppen, maar één A4 dat je kunt ophangen op jullie kantoor. Zodat iedereen in jouw team weet wat jullie op social media te doen staat. 

Een contentplan met inspiratie voor een halfjaar

Om jullie nog iets meer op weg te helpen, bedenken we samen de thema's en inhoud van een heleboel berichten. Zodat jij het komende halfjaar precies weet wat je kunt posten. 


Je ontvangt mijn contentplanner, een e-book met 101 inspiratieideeën en leert welke tools je goed kunt gebruiken bij het plannen van je content.

Ben je niet tevreden met het resultaat? Laat het me binnen 14 dagen weten nadat je alle documenten hebt ontvangen en ontvang je geld terug.

€ 297,-
In anderhalf uur een ijzersterke social media strategie én een contentplan voor het komende halfjaar. Nu met gratis LinkedIn handleiding. De social media kickstart zit vol tot 2023, daarna zijn er weer sessies te boeken.

Ik weet al best wat van social media. Is de sessie ook geschikt voor mij?

Jij wilt hulp bij de strategie van jullie social media kanalen, daarom ben je op deze pagina beland. Om ervoor te zorgen dat ik jouw organisatie echt goed kan helpen, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw hulpvraag en daarna kan ik je precies vertellen of ik iets voor jullie kan betekenen.

Hoe gaat de sessie in zijn werk?

We plannen een afspraak in van anderhalf uur, live op locatie of online. In die anderhalf nemen we jullie social media kanalen, wensen en behoeften door. Ook kijken we naar welke content past bij jullie organisatie en brainstormen we voor het contentplan. Binnen een week na de sessie ontvangen jullie de strategie op 1 A4 en het contentplan van me.

Plan nu een kennismakingsgesprek in