Over Bij zinnen

Online aandacht voor de zorg

Hoe ik in de zorg terecht ben gekomen? Na het afronden van mijn studie hbo Communicatie besloot ik verder te studeren. Ik koos voor de master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, met als specialisatie Taal en Communicatie in Organisaties. Per toeval schreef ik mijn laatste scriptie over tweets van ziekenhuizen. Noem het per (on)geluk, want ik had eigenlijk voor tweets van de politie gekozen. Daar bleken echter zoveel haken en ogen aan te zitten, dat ik op aanraden van een docent wisselde naar ziekenhuizen. Een schot in de roos. Enkele tweets verder en voilà, mijn liefde voor zorg en welzijn was geboren.

Bij zinnen

Meer succes op social media

Tijdens mijn werk als communicatieadviseur – eerst in loondienst en later als eigen baas – merkte ik hoeveel mooie verhalen uit de zorg bij organisaties op de plank blijven liggen. Of wel worden gedeeld op social media, maar op zo’n manier dat ze maar weinig mensen bereiken en dus niet de online aandacht krijgen die ze verdienen.

Zonde! Ik ben ervan overtuigd dat elke zorgorganisatie met een paar simpele aanpassingen meer succes op social media kan bereiken. Ook zonder groot communicatieteam, veel tijd en een heleboel kosten.

Wil je weten hoe? Laten we kennismaken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of kijk eens of mijn aanbod iets voor je is.